webb

Brain Products nya webbsida

Brain Products behövde en ny sida för att bättre kunna visa sitt stora omfång av produkter. Under arbetets gång insåg vi även att det fanns ett stort behov av att förbättra varumärkets position i sök. Vi såg att andra företag hade tagit en starkare position på sökort där Brain Products egentligen borde ligga väldigt högt, nu har vi lyckats ta oss in på en stark sjätteplats med det extremt svårfångade sökordet “flex-hone”. Söker man “flex-hone sverige” ligger Brain Products äntligen etta!

Specialdesignat WordPress-tema

Hela sidan bygger på WordPress. Jag vet, det är många som tycker att WordPress är passe, jag håller inte med.

Genom den här lösningen kunde jag leverera en design som är helt från grunden skapad för Brain Products. Med WordPress finns det inga inbyggda begränsningar av designen vilket jag har upplevt med andra plattformar.

Det blir dessutom en prisvärd lösning i längden eftersom webbhotellet och domän-namnet är de enda kostnaderna. Med den här lösningen skulle du kunna komma ner i en månadskostnad på så lite som 30kr.

Ny webbsida åt Brain Products

Specialdesignade block

I uppdraget att skapa Brain Products nya webbsida ingick att designa några special-block. För att göra upplevelsen av att administrera sidan så bra som möjligt. I de flesta fallen skulle man kunna uppnå samma resultat med WordPress “inbyggda” block, men då blir det mycket krångligare för en ovan användare.

På bilderna kan du se hur ett av blocken ser ut för administratören och på “framsidan”. Tabellen som användaren ser uppdateras genom att välja olika värden i “drop-down-menyerna”.

Ett enkelt sätt att skapa tabeller med mycket innehåll.

Andra jobb jag har utfört

Gillar du Brain Products nya webbsida? I så fall kanske du vill se mer av vad jag har gjort för mina kunder, det kan du göra nedanför.

Webbsidan Brain products

Brain Products nya webbsida

Läs mer
Spelet Tudtam Dark

Tudtam Dark

Läs mer
En samling illustrationer till Human Care

Illustrationer till Human Care

Läs mer
Bilden visat två Roll-up för 1080 Motion

Roll-up för 1080 Motion

Läs mer
Idrottsreklam för hall i Västerås för 1080 Motion

Arenaskylt till 1080 Motion

Läs mer
Bilden visar Monderbakgrund och småbord i en monter för Human Care

Bakgrund till mässmonter

Läs mer
Bilden visar hur hemsidan för Tudtam ser ut på en bärbar dator, på bordet står en kaffekopp med Pivemo-logo

Webbsida för spelet Tudtam!

Läs mer

Tudtam 2

Läs mer