print

Snygga och sammanhållna trycksaker

Det finns många anledningar att skapa en snygg trycksak. Om du vill ha en affisch på busshållplatsen, behöver en katalog, ett produktblad eller något så enkelt som ett visitkort. Vad det än kan vara så hjälper jag dig med originalen.

Jag har över tjugo års erfarenhet av att skapa säljande annonser, kataloger och produktblad. Det blir dessutom snyggt, går snabbt och är kostnadseffektivt.

När du vill skapa en ny trycksak

Det finns ju såklart skillnader i att skapa material för webb och print. Till att börja med så kan man uppdatera innehållet på webbsidan när som helst, till i princip ingen kostnad alls. När det kommer till print är det ju tyvärr lite annorlunda, därför är det väldigt viktigt att man är noggrann med allt från val av bilder och grafik till hur texten är skriven.

Med över 20 års erfarenhet från marknadsavdelningar vet jag vad man ska tänka på och vad som fungerar.

.kontakt

Kul att du funderar på att använda dig av mina tjänster. När du kontaktar mig och lämnar dina kontaktuppgifter återkommer jag inom några timmar för att boka ett möte.

.möte

Vi bestämmer hur mötet ska gå till, antingen möts vi i person eller digitalt/telefon. Det handlar om vad som passar bäst för dig.

  • Vilken typ av trycksak du behöver.
  • Vilken är målgruppen?
  • Levererar du text och bild själv?
  • Kommer du behöva experthjälp med texterna, så som intervjuer eller någon form av tekniskt expertis?
  • Hur många korrektur vill du ha?
  • När ska trycksaken levereras?
  • mm…

.ditt uppdrag

Nu har vi kommit så långt att jag kan börja skissa på ditt uppdrag. Beroende på storleken och komplexiteten på ditt uppdrag kan jag inom ett par dagar leverera en “wireframe” eller ett helt designförslag.

Nu får du även ett prisförslag.

.budskapet

Att din trycksak har ett genomtänkt budskap är jätteviktigt, annars är risken att du slösar bort alla kostnader och ansträngningar helt i onödan. Med lång erfarenhet av marknadsföring kan jag ge dig värdefull vägledning för ett bättre resultat.

Ett bra budskap förmedlas med rätt text, rätt grafik och bilder. Kanske har du redan skrivit texter som du vill att jag använder eller så vill du ha hjälp med det.

Jag kan hjälpa dig med det mesta här och kan även “koppla in” riktiga proffs på området. Men allt det här har vi redan kommit överens om på vårt möte.

Poängen är att budskapet måste sitta och vara rätt.

.första “vändan”

Nu får du en första titt på materialet vi tagit fram tillsammans.

Här är det viktigt att du kritiskt granskar det du har fått. Tänk på vad du vill förmedla med ditt material och kolla att det du har fått av mig överensstämmer.

När du är nöjd med helheten är det dags för nästa steg.

.finjustering

Beroende på vad vi har kommit överens om så ingår ett visst antal korrektur för att säkerställa att du blir nöjd.

Det gäller både bilder och text, nu ska det sitta.

.till tryck

Nu är originalet klart och ska levereras till tryckeriet. Du har kanske ett tryckeri du vill använda, annars kommer jag att rekommendera ett som passar ditt uppdrag.

Du väljer själv om du vill sköta kontakten med tryckeriet eller om du vill att jag gör det. Alla detaljer runt det här har vi redan kommit överens om under vårt möte.

.leverans

När tryckeriet är klart sköter de leveransen dit du vill ha din nya snygga trycksak.

Grattis och lycka till!