3D & rörligt

Motion Graphics och 3d-modeller.

Du har ett budskap du vill förmedla, jag sätter det i rörelse för att hjälpa mottagaren att ta in det. Jag har erfarenhet från att skapa Motion Graphics för mässor, skärmar i tunnelbana och reklam för produkter och tjänster i sociala medier.

Låt mig ge ditt budskap liv och rörelse.

Lite exempel på Motion Graphics

När du vill förklara något är “rörelse” ett enkelt knep att ta till. Nedanför kan du se några exempel på Motion Graphics jag har skapat för olika ändamål.

Reklamfilm för spelet Tudtam
Information om tjänsten Infrastruktur – Dustin Expo 2019
Information om tjänsten Säkerhet – Dustin Expo 2019
Reklam på skärm i tunnelbanan – Dustin Expo 2019
Reklam för tjänsten Phone as a Service – Sociala medier

Några exempel på 3D-modeller som jag har gjort

3D-modeller kan användas i allt från stillbilder till animationer och interaktiva appar. Jag kan skapa en 3D-modell anpassad för dina ändamål.

Verktygen jag använder

Jag har jobbat med 3D och rörligt i flera år. Jag har därför jobbat med och lärt mig ett flertal olika verktyg genom åren, några av dessa tänkte jag presentera här.

Blender 3D logo

Blender 3D

Ett väldigt användbart och kompetent verktyg för allt inom 3D och även 2D-animering. Jag använder det mest för 3D-modellering, texturer och rendering. Blender är dessutom gratis. Jag älskar Blender!

Till Blender
Adobe Painter logo

Substance 3D Painter

När jag behöver lite mer avancerade texturer och material vänder jag mig till Adobe Substance 3D Painter. Ett väldigt bra verktyg med massor av “presets” att starta med. Rekommenderas varmt.

Till Adobe
Unity logo

Unity

Jag skulle gärna använda Unity oftare men tyvärr händer det allt för sällan. Unity är i grund en spelmotor men när jag använder det är det för att visualisera produkter på ett mer interaktivt sätt än med stillbilder.

Till Unity
Adobe After Effects logo

After Effects

För det mesta använder jag Adobe After Effects för animation och klippning. Självklart inser jag att Adobe Premiere skulle vara ett bättre och smidigare val för klippning men av någon anledning använder jag After Effects ändå.

Till Adobe
Adobe Photoshop Logo

Photoshop

Såklart använder jag Photoshop, till allt möjligt. Ibland händer det att jag använder det för enklare gif-animationer. Normalt är det ju såklart bildredigering jag använder det till men ibland även animationer alltså.

Till Adobe